UPDATE / ”U” Cluj nu a fost dezafiliată

Judecătorul sindic a amânat încă o dată sentința de faliment a Universității Cluj

Așa cum Transilvania Reporter anunța în ediția online de miercuri, clubul de fotbal Universitatea Cluj nu a fost dezafiliat de Federația Română de Fotbal. Judecătorul sindic a amânat, joi, pronunţarea sentinței la cererea de faliment din dosarul insolvenţei clubului clujean pentru data de miercuri, 16 octombrie.

La termenul de miercuri din dosarul de insolvenţă a Universității s-a luat în calcul posibilitatea intrării în faliment a clubului, pe motiv că mai mulți jucători ar fi cerut acest lucru, din cauza datoriilor pe care ”U” le are către aceștia. Este vorba despre neachitarea bonusului pentru salvarea de la retrogadare, din sezonul trecut al Ligii I de fotbal, cifrat la 15.000 de euro de jucător.

Niciunul dintre fotbaliștii care mai au de primit bani de la Universitatea nu își dorește intrarea clubului în faliment, caz în care nu ar mai avea nicio șansă să-și recupereze respectivele bonusuri. Decizia de amânare a dispunerii falimentului clubului Universitatea Cluj a fost anticipată de Marieta Anastrasescu, administratorul judiciar al clubului, care este convinsă că judecătorul sindic va acorda un nou termen de plată a datoriilor amintite.

“Nu cred că se va lua decizia ca Universitatea Cluj să intre în faliment, din moment ce avem bani în cont, suntem cu salariile la zi, dispunem de toate condiţiile”, a declarat Gică Barbu, antrenorul “şepcilor”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu