Universitatea Cluj și Unirea Dej, eliminate din optimile Cupei României la volei masculin

Foto: Dan Bodea

Echipele masculine de volei Universitatea Cluj și Unirea Dej au fost eliminat din prima fază a Cupei României, de Titanii București, respectiv Știința București.

Cu un nou antrenor pe bancă, în persoana lui Vicențiu Dumitrescu, alb-negrii au pierdut și meciul găzduit de Sala Olimpia din capitală, după ce în urmă cu o săptămână au cedat pe teren propriu în fața nou-promovatei Titanii București, echipa participantă în premieră în Cupa României.

Tehnicianul bucureștenilor și-a permis luxul de a folosi echipa de bază doar în primul set, după care a trimis în teren jucători tineri. Chiar și așa Titanii au controlat întâlnirea și s-au calificat fără emoții în sferturile competiției învingând cu scorul de 3-1 la seturi (25-13, 25-23, 30-32, 25-19).

Și Unirea Dej a fost eliminată din Cupă, tot cu dublu eșec, în fața formației Știința București. După 0-3 în manșa I, uniriștii au pierdut cu 2-3 la seturi returul. A fost de departe cel mai spectaculos meci din faza I a Cupei României, dar și ultimul pentru clujeni.

Și întrecerea feminină a pornit la drum. ACS Volei Turda a pierdut cu 0-3 la seturi meiul disputat în deplasare cu rapid București, iar Universitatea Cluj a fost și ea învinsă, u același scor, de Dacia Mioveni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu