Universitatea Cluj a achiziționat două handbaliste de la vicecampioana SCM Râmnicu Vâlcea

Conducerea secției de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a anunțat transferul a două jucătoare din tabăra vicecampioanei României, SCM Râmnicu Vâlcea.

Este vorba de două jucătoare extrem de tinere, medaliate în întrecerile interne de juniori. Gabriela Istratie joacă pe post de inter dreapta, sportiva devenind în 2021 vicecampioană naţională la junioare 1, în cadrul Turneului Final desfăşurat la Turda.

Tânăra şi-a început cariera la CSS Drobeta-Turnu Severin și a mai trecut pe la SCM Craiova înainte să semneze cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Cea de a doua sportivă este Ana Maria Stana, în vârstă de 18 ani. Aceasta evoluează pe postul de centru și are în palmares medalii în fiecare an, de la junioare 4 până la junioare 1. De asemenea, a fost convocată în mai multe rânduri la lotul național, la diverse categorii de vârstă.

„Mă bucur că am semnat cu „U” Cluj și aștept cu nerăbdare să joc alături de noua mea echipă. Am ales-o pentru că este o formație de viitor care mă poate ajuta în procesul meu de evoluție la fel cum voi face și eu totul pentru a fi de folos echipei. Bineînțeles că sper să avem un sezon foarte bun și să promovăm în Liga Națională”, a declarat Ana Maria Stana, pentru u-cluj.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu