Ultimatum pentru Grig: „Baţi Braşovul sau pleci!”

Grigoraş are zilele numărate la Cluj / Foto: Dan Bodea

Petre Grigoraş va fi demis în cazul unui eşec, miercuri, cu FC Braşov, în şaisprezecimile Cupei României. În locul său, pe banca CFR-ului ar putea fi instalat Vasile Miriuţă.

Jocul cu stegarii ar putea fi ultimul pentru Grigoraş la cârma feroviarilor. Tehnicianul a primit un ultimatum din partea conducerii clujene, care i-a transmis să califice echipa în optimile Cupei dacă mai doreşte să-şi prelungească aventura pe banca „vişiniilor”. Fostul antrenor al Oţelului recunoaşte şi el că soarta lui se află în mâinile şefilor din Gruia. „Nu ştiu cât o să stau. Întrebaţi-i pe conducători. Dânşii ştiu mai bine. M-am plictisit deja de întrebarea asta”, a răbufnit Grigoraş, care se aşteaptă la un meci dificil cu FC Braşov, echipă pregătită de Alexandru Pelici: „Ne interesează foarte mult Cupa României, dar am avut neşansa să picăm cu un adversar puternic. Sperăm să trecem mai departe”.

Negociază cu Miriuţă

CFR a înregistrat doar două victorii în acest sezon, situaţie care l-a determinat pe Arpad Paszkany să demareze negocieri urgente cu alţi tehnicieni. Finanţatorul „vişiniilor” şi-ar dori un antrenor de profil nemţesc. Lista boss-ului din Gruia îl cuprinde şi pe Vasile Miriuţă, un bun cunoscător al fotbalului german şi un tehnician de mare perspectivă. Băimăreanul are contract cu Ceahlăul, însă, conform unor surse, nu ar refuza venirea la CFR, echipă cu pretenţii la cupele europene. Înainte să vină la Piatra Neamţ, Miriuţă a antrenat-o pe Energie Cottbus II.

Clujenii l-au contactat şi pe Eugen Trică, dar acesta nu pare dispus să renunţe la UTA Arad, formaţie cu care ţinteşte promovarea în Liga I.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu