UBB caută înlocuitor pentru Constantin Răduță, pentru funcția de președinte la ”U”. Răduță rămâne administratorul Parcului Babeș

Foto: Dan Bodea

Constantin Răduță, președintele FC Universitatea Cluj, a decis să facă un pas în spate și așteaptă ca UBB Cluj și primarul Emil Boc să găsească persoana potrivită pentru a prelua conducerea clubului de fotbal.

Constantin Răduță se confruntă cu probleme familiale și de sănătate și a anunțat, neoficial, că se va retrage din fruntea FC Universitatea după ce factorii de decizie vor avea un înlocuitor.

Tot neoficial, Răduță și-a informat colaboratorii din cadrul clubului de fotbal că problemele de sănătate nu-i permit să administreze și FC Universitatea și Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și că preferă a doua variantă.

Constantin Răduță a fost numit în fruntea clubului de fotbal ”U” Cluj în luna aprilie a acestui an, anunțând la acea vreme că renunță la funcția de șef al Complexului Parc Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Chiar dacă nu a mai fost oficial șeful Parcului Babeș, Răduță a continuat să administreze, cu acordul UBB, complexul sportiv. După numirea unui nou președinte la FC Universitatea Cluj, acesta va reveni pe funcția deținută anterior instalării în fruntea clubului de fotbal.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. fanii u cluj says:

    Sa ai doua joburi la stat e ilegal. Cine ii permite lui Raduta sa detina doua salarii cand altii nu reusesc sa aiba un loc de munca???!!!

  2. mirko says:

    si are si pensie.

Postaţi un comentariu