”U” / Victorie de rămas bun

Vlad Morar (foto, cu numărul 7) a marcat în minutul 87 al meciului cu Ceahlăul, ultimul gol al Universităţii Cluj în actuala ediţie de Liga 1

Universitatea Cluj a obţinut, miercuri, ultimul succes în actuala ediţie a Ligii 1, scor 2-0, în confruntarea cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Ambele combatante erau retrogradate încă înaintea disputei de pe Cluj Arena astfel că, rezultatul nu mai contează decât pentru statistici, iar evoluţia jucătorilor a fost una de vacanţă. În ciuda ritmului lent de joc, ocaziile nu au lipsit de la cele două porţi, doar intensitatea şuturilor nu a fost cea adecvată unui meci din primul eşalon.

Primul gol al partidei a venit abia în minutul 41 când Vlad Morar a întors inteligent o centrare, balonul a ajuns la Ceppelini şi acest a deschis scorul cu un şut destul de slab dar bine plasat. În același ritm s-a disputat și actul secund al întâlnirii, cu cei 22 de fotbaliști de pe teren așteptând trecerea timpului și cu galeria ”Șepcilor roșii” dând un ultim recital demn de Liga 1.

Vlad Morar, atacantul redescoperit de Adrian Falub a marcat ultimul gol al Universităţii din actualul campionat. În minutul 87 al meciului Vasilică Cristocea, aflat probabil la ultimul meci al carierei în prima divizie, a pasat inteligent pentru Morar, iar atacantul lui ”U” a finalizat elegant. Ultimul fluier al centralului Horia Mladinovici a consemnat oficial retrogradarea Universității Cluj, însă, cei 1.000 de fani prezenți la meciul cu Ceahlăul nu și-au spus ultimul cuvânt.

Au chemat echipa alături de ei și au cântat împreună minute bune, într-un gest simbolic prin care fanii și-au arătat odată în plus atașamentul față de club. ”U” Cluj va disputa, duminică, pe Arena Națională, finala Cupei României, împotriva camapioanei en-tritre Steaua București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu