”U” / Universitatea a terminat la egalitate primul amical al iernii

Ședințele de pregătire tactică și acumulare fizică ale Universității vor fi condimentate cu 7 meciuri amicale în cantonamentul din Turcia / Foto: Dan Bodea

Aflaţi în Turcia, unde efectuează un stagiu de pregătire, fotbaliştii de la Universitatea Cluj au disputat, joi după amaiază, primul meci test din noul an în compania formaţiei germane Rodinghausen, care activează în Regional Liga West.

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Deşi există o diferenţă de valoare netă în favoarea „Şepcilor roşii”, nemţii au deschis scorul încă din minutul 10, la câteva secunde de la prima ocazie de gol a clujenilor, lovitură liberă executată de Vlad Morar.

Jocul s-a desfăşurat mai mult la mjlocul terenului cele două formaţii reuşind arareori să ajungă în poziţii de finalizare. În minutul 43 Zijler, ultima achiziţie a Universităţii, a centrat perfect pentru Morar şi atacantul lui ”U” a reluat spectaculos, sub bara transversală, pentru 1-1.

În partea a doua a meciului alb-negrii au fost mult mai periculoşi. Mengolo în trei rânduri şi Vali Lemnaru de două ori, au fost foarte aproape să încline balanţa în favoarea ardelenilor însă, mingea a refuzat să intre în poartă şi primul amical din cantonamentul din Turcia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În total oficialii Universităţii au stabilit nu mai puţin de 7 meciuri de verificare în perioada următoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu