”U” / Universitatea Cluj se destramă

De când au retrogradat în liga a II-a fotbaliştii de la "U" nu au primit nicio veste din partea conducerii, cu privire la viitorul echipei / Foto: Dan Bodea

Rămasă fără sprijin financiar după fuga patronului Florian Walter, ”U” Cluj pierde jucător după jucător. Ultimul pe lista celor care nu vor mai îmbrăca tricoul alb-negru este Cristi Munteanu. Fundașul în vârstă de 34 de ani este pe lista oficialilor de la Viitorul Voluntari.

Fotbalistul a ajuns la Universitatea în luna martie a acestui an și a fost titular în defensiva ”studenților” jucând în 11 meciuri din returul Ligii 1. Cristi Munteanu a mai jucat dea lungul carierei la FC Bihor Oradea, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Săgeata Năvodari și CSMS Iași, dar şi în Ungaria la Sopron.

Pe lângă Munteanu şi Nuno Viveiros a anunţat conducerea clubului clujean că nu mai vrea să continue la gruparea de pe Cluj Arena. Portughezul a semnat deja cu CSMS Iaşi. Până în acest moment staful tehnic al Universităţii Cluj nu a anunţat programul de pregătire al echipei, din cauza incertitudinilor care planează asupra viitorului clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu