”U” / S-au prezentat suporterilor

Suporterii l-au provocat, la un amical, Ogăraru s-a băgat la joc, nu înainte să-şi prezinte lotul pentru retur / Foto: Dan Bodea

La sfârșitul acestei săptămâni Universitatea Cluj va disputa prima partidă oficilă din 2015. Până la confruntarea cu ASA Târgu Mureș, fotbaliștii lui George Ogăraru au fost provocați de suporteri să dispute un meci amical în scop caritabil. Cu această ocazie oficialii ”Șepcilor roșii” a decis să prezinte suporterilor și lotul de jucători pe care Ogăraru se va baza în partea a doua a sezonului.

În cadrul evenimentului găzduit de Sala Polivalentă a fost anunțat și noul căpitan al echipei, în persoana lui Robert Veselovsky. La schimb, fostul căpitan al Universității, Valentin Lemnaru, i-a luat locul lui Veselovsky între buturui. Evoluția lui Lemnaru a fost aplaudată la scenă deschisă de cei peste 1.000 de fani prezenți în Sala Polivalentă.

Și antrenorul George Ogăraru a intrat pe teren în echipa suporterilor, semn că între cele două părți nu mai există tensiuni. ”U” Cluj întâlnește, duminică, pe teren propriu formația ASA Târgu Mureș. Partida este programată de la ora 18.00 pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu