”U” Olimpia Cluj joacă, miercuri, în Liga Campionilor, primul meci al noului sezon

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Campioana României la fotbal feminin, ”U” Olimpia Cluj-Napoca joacă miercuri, 18 august, în UEFA Women’s Champions League. Pentru clujence este primul meci din noul sezon. Grupa a 5-a de calificare este găzduită de Finlanda, iar olimpicele vor înfrunta, miercuri, echipa gazdă, Åland United.

Partida se va disputa pe „Wiklöf Holding Arena”, de la ora 20.00 (ora României). În cealaltă partidă a grupei se întâlnesc echipele Servette FC Chênois Féminin Geneva, campioana Elveției, și Glentoran W.F.C. Belfast, campioana Irlandei de Nord.

Învingătoarele se vor confrunta trei zile mai târziu în finala Grupei 5, câștigătoarea urmând să se califice în turul următor al UEFA Women Champions League.

„Am avut două săptămâni de acomodare, la Cluj, după care alte două săptămâni le-am petrecut în cantonament, la Jibou, acolo unde am avut parte de un teren de antrenament și de condiții de refacere foarte bune. În cea de-a cincea săptămână am încercat să ne apropiem cât mai mult de specific.

Au venit și meciurile de verificare. Din păcate, nu am putut găsi adversari pe măsură, deoarece unele echipe ori nu și-au început pregătirea, ori sunt plecate în cantonament. Am jucat împotriva unor echipe de juniori, iar în final am dat o fugă la Budapesta pentru un amical în compania formației MTK”, a declarat Daniel Sima, antrenorul principal al campioanei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu