”U” Olimpia Cluj a bifat al patrulea transfer

Oficialii echipei feminine de fotbal ”U” Olimpia Cluj au parafat transferul Mariei Stamate de la Universitatea Galați. De meserie fundaș dreapta, Maria este o jucătoare puternică și robustă, cu certe calități fizice și tehnice. Noua achiziție a „Olimpicelor” a fost convocată recent, în premieră, la echipa națională de senioare pentru turneul din martie desfășurat în Antalya.

Maria Stamate este studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport și s-a apucat de fotbal relativ târziu, abia în clasa a XI-a, până atunci cochetând cu tenisul de masă și cu handbalul. Jucătoarea a fost dorită de conducerea echipei ”U” Olimpia încă din pauză de iarnă, însă perfectarea achiziției a fost posibilă doar în această pauză competițională.

„Alegerea pe care am făcut-o , de a semna cu U Olimpia Cluj, este pasul către un alt nivel, către o nouă provocare, fapt ce mă determină să cred în continuare în visul meu. Deși am pășit târziu pe acest drum, visez să am o carieră de succes ca și fotbalistă și sunt sigură că munca și ambiția vor da roade și vor duce la realizarea țelurilor mele”, a declarat Maria Stamate pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Acesta este al patrulea transfer realizat de conducerea „Olimpicelor”. Recent au semnat cu gruparea care va reprezenta fotbalul feminin românesc în Liga Campionilor Carolina Țabur, internaționala din Republica Moldova, Daiana Oneț și Anamaria Filip, ambele de la Independența Baia Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu