”U” / Ogăraru a debutat nefericit pe banca lui ”U”

La meciul de debut George Ogăraru nu a găsit formula câştigătoare. În Giuleşti "U" a pierdut cu 1-2 / Foto: Dan Bodea

Altădată unul dintre meciurile de tradiţie din prima divizie a României de fotbal, Rapid – ”U” Cluj, în varianta 2014, a fost o demonstraţie de neputinţă. Faulturi fără număr, Mengolo atât de iute încât s-a împiedicat în propriile-i idei de finalizare etc. Rapid a câştigat cu 2-1 dar succesul, oricât de meritoriu şi binevenit, a fost un succes al disperării.

În amjoritatea timpului ambele formaţii au greşi nepermis de mult. Nici George Ogăraru n-a înţeles prea bine ce vor unii dintre jucătorii lui şi a efectuat prima schimbare după ceva mai mult de 30 de minute de joc, Mengolo lăsându-i locul lui Boutadjine. În minutul 38 fostul mijlocaş al Universităţii, Laurenţiu Buş l-a executat frumos pe Veselovsky, dar a refuzat să-şi manifeste bucuria.

Din puţinele ocazii pe care şi le-au creat fotbaliştii ambelor combatante, a rezultat penatiul transformat de Muşat, în minutul 61. „Studenţii” au mai avut o ocazie de gol şi cam atât. Când toată lumea aştepta fluierul final, şi cei doi antrenori păreau mulţumiţi că nu au pierdut, Florin Călin de la gazde, a tras la poartă din afara careului. Mingea a căpătat o traiectorie ciudată şi a poposit în plasa porţii lui Veselovsky.

În clasament lucrurile nu s-au schimbat, în ceea ce o priveşte pe ”U” care a rămas pe locul 9 cu 8 puncte. Acelaşi număr de puncte le are acum şi Rapid, care graţie victoriei de duminică a urcat pe poziţia a 12-a, prima deasupra liniei care demarchează echipele ce vor retrograda.

Distribuie:

Postaţi un comentariu