”U” / Munteanu: “Până duminică vom avea antrenor”

Administratorul special al Universităţii Cluj, Vlad Munteanu, îi asigură pe suporteri că până duminică echipa va avea un nou antrenor / Foto: Dan Bodea

Adminsitratorul special al clubului Universitatea Cluj, Vlad Munteanu, a declarat că până duminică, la ora meciului amical cu Şahtior Doneţk, „Şepcile roşii” vor avea un nou antrenor, în persoana lui George Ogăraru.

„Nu este un secret că negociem cu George Ogăraru. Este un antrenor tânăr care a evoluat ca şi fotbalist la cel mai înalt nivel, are o mentalitate şi o pregătire profesionistă S-a integrat foarte bine la Ajax Amsterdam, altfel nu ar fi stat atât de mult timp la şcoala lor de fotbal”, a punctat Munteanu.

Oficialul Universităţii a refuzat însă, să ofere un motiv concret care l-a determinat pe Mihai Teja să demisioneze. „Nu mai are rost să discutăm despre motivele deciziei domnuui Teja. Eu îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru Universitatea. Sper ca prin schimbările care au loc în aceste zile la club să avem rezultate şi să de îndeplinim obiectivele”, a adăugat Munteanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu