”U” / Munteanu a cedat în fața fanilor

Vlad Munteanu a demisionat din funcția de administrator special al universității Cluj după un an și jumătate în fruntea ”Șepcilor roșii” / Foto: Dan Bodea

Administratorul special al clubului de fotbal Universitatea Cluj, Vlad Munteanu, și-a anunțat, marți, demisia din funcția pe care o ocupa din noiembrie 2013. Oficialul ”Șepcilor roșii” a lăsat să se înțeleagă că a făcut acest gest la presiunea suporterilor.

”Simt că sunt vinovatul de serviciu, orice aş face, și înţeleg supărarea suporterilor. Sunt conştient că am făcut şi greşeli, mi le asum. Însă, lumea trebuie să înțeleagă că echipa a fost într-o situaţie dificilă, a apărut şi situţia domnului Walter, un om care a sprijinit enorm acest club în ultimii şase ani”, a explicat Munteanu.

Cu el la conducere Universitatea Cluj a ajuns în pragul falimentului și este retrogradată matematic în liga a II-a, chiar dacă mai este o etapă de disputat în Liga 1. Demisia lui Vlad Munteanu vine cu doar cinci zile înaintea ultimului meci oficial din acest sezon, finala Cupei României, programată duminică 31 mai, între Universitatea Clj și Steaua.

”Nu a fost o decizie ușoară, dar cred că e spre binele Universităţii. Aş fi vrut să rămân la U şi în Liga a II-a sau în orice eşalon ar ajunge echipa, decizia nu e legată de ratarea obiectivului şi de retrogradare”, a spus Munteanu pentru Mediafax.

”U” Cluj va întâlni, miercuri, de la ora 16.45, pe teren propriu, formația Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci din cadrul etapei a XXXIV-a, ultima a campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu