”U” / Martins va purta ”Șapcă roșie”

Daniel Martins este a doua achiziție a Universității Cluj din această iarnă, după olandezul Geoffrey Castillion

Descoperiți în flancul drept al apărării după ce Nicolae Mușat șăi Gil Bahia și-au reziliat contractele cu Universitatea, șefii universitarilor au găsit soluția de înlocuire a acestora în persoana lui Daniel Martins, un fotbalist portughez despre care presa lusitană scria că va ajunge la rivala CFR.

Fotbalistul are 21 de ani, este legitimat la Belenenses Lisabona și va evolua sub comanda lui George Ogăraru până la sfârșitul acestui campionat, clujenii având și prima opțiune pentru un transfer definitiv, dacă staful tehnic va fi mulțumit de evoluțiile acestuia.

După despărțirea de Mușat și Bahia, ”U” rămăsese într-un singur fuundaș dreapta de meserie, Narcisse Bambara însă, acesta din urmă a fost selecționat în reprezentativa statului Burkina Faso pentru Cupa Africii pe Națiuni și va pierde pregătirea de iarnă alături de coechipierii lui de la Universitatea.

Daniel Martins este fost internațional de junior al Portugaliei, iar în sezonul precedent a fost titular de drept în flancul drept al echipei Beira Mar, pentru care a bifat 36 de meciuri în toate competițiile din Portugalia. Fundașul este doar a doua achiziție a celor de la ”U”, după atacantul olandez Geoffrey Castillion, sosit și el de puțină vreme sub comanda lui Ogăraru.

Distribuie:

Postaţi un comentariu