”U” / Lovitură de imagine

Fost portar al echipei naţionale de handbal feminin a României, Luminiţa Huţupan este din această săptămână antrenor cu portarii la Universitatea Cluj

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj are începând cu această săptămână un nou antrenor secund. Conform managerului echipei universitare, Cosmin Sălăjan, fostul portar al echipei naționale a României, Luminița Huțupan, a fost cooptată în staful tehnic al Universității.

”Avem plăcerea să anunţăm că am ajuns la o înţelegere cu Luminiţa Huţupan Dinu, care va fi antrenor secund şi se va ocupa preponderent de pregătirea portarilor echipei noastre. Ştim cu toţii ce valoare a avut Luminiţa ca jucătoare şi suntem convinşi că va aduce un mare plus echipei noastre, pentru că ne dorim foarte mult ca proiectul nostru să progreseze în continuare și să revenim la nivelul la care am fost în urmă cu puțin timp”, a spus Sălăjan.

Fost portar al naţionalei României, Luminița Huțupan, a mai activat la nivel de senioare la vicecampioana HCM Baia Mare, iar în vară la lotul usub 17 ani al României, care a ocupat locul 4 la CE. După cinci etape derulate în Liga Naţională de handbal feminin, Universitatea Cluj ocupă locul 5. Odată cu această mutare Rodica Petruş, care s-a ocupat de pregătirea portarilor la “U” Cluj până în prezent, va fi coordonatorul echipelor de junioare ale clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu