”U” / Limoniu pregăteşte „exmatricularea” lui Papi

Marius Popescu nu mai este dorit de oamenii din umbră ai patronului Florian Walter, pe banca Universității Cluj / Foto: Dan Bodea

Victoria Universităţii Cluj pe terenul liderului FCM Baia Mare ar putea fi ultimul rezultat obţinut de echipa universitară cu Marius Popescu în calitate de antrenor principal. Surse apropiate celor ce conduc destinele clubului clujean susţin că Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al Universităţii, l-ar fi anunţat pe Papi (porecla antrenorului Marius Popescu n.r.), la îndemnul lui Ioan Mărginean (omul de încredere al lui Florian Walter în club), că va fi înlocuit din funcţia pe care o deţine.

Oficial, antrenorului i s-a reproşat lipsa rezutatelor, dar motivul real pare să fie relaţia apropiată a tehnicianului cu liderii galeriei. De cîteva zile se vorbeşte de reinstalarea lui Mihai Teja, dar fostul antrenor al lui ”U” nu a confirmat eventualele discuţii. O altă posibilă variantă de înlocuire ar fi George Ogăraru, şi el fost antrenor al Universităţii, surprins de o echipă a Transilvania Reporter, la jumătatea săptămânii trecute, la cumpărături într-un mall din Cluj-Napoca.

Ogăraru a spus atunci că s-a întors la Cluj doar pentru a-și recupera niște lucruri care i-au rămas în fosta locuință de serviciu. Nici actualul antrenor, Marius Popescu, nu știe mai multe despre posibila sa demitere (sau poate încă nu are voie să vorbească), dar tehnicianul și echipa lui de copii sunt în continuare susținut de galerie. Fără sprijin financiar din partea patronului Florian Walter, Universitatea Cluj supraviețuiește cum poate în eșalonul secund, dar echipa începe să arate consistență în joc, iar fanii și-ar dori ca Walter să cedeze clubul către alți posibili investitori. Astfel, o eventuală demitere a lui Papi ar declanșa un nou conflict între cei care administrează clubul și suporteri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu