”U” / Încă un pas greşit pentru ”U”

La fel ca în semifinala de Cupă cu CFR, fotbaliștii de la ”U” au atacat în ”orb” în meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a XX-a a Ligii I și meciul s-a terminat la fel ca în Gruia, scor 0-0 / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj își continuă seria meciurilor neconvingătoare. Ardelenii au remizat, sâmbătă, scor 0-0, în întâlnirea cu Concordia Chiajna, din cadrul etapei a XX-a a Ligii 1 și rămân fără victorie în retur. Startul partidei a fost bun pentru ”Șepcile roșii”.

În minutul 3 Viveiros și-a încercat șutul, dar Matache a fost la post. Două minute mai târziu Mengolo putea să profite de o neînțelegere între fundașii echipei ilfovene, dar a trimis peste poartă, din poziție foarte bună. Tot Mengolo a apărut periculos în careul Concordiei, în minutul 7.

Ceppelini l-a servit ideal pe atacantul Universității, dar reluarea acestuia a trecut de puțin pe lângă poarta lui Matache. La această fază ardelenii au solicitat și acordarea unei lovituri de la 11 metri. În minutul 29 Lemnaru a încercat să-l surprindă pe Matache cu un lob, dar execuția a fost slabă.

În finalul primei reprize oaspeții au avut și ei două șuturi, prin Purece, dar tabela a rămas imaculată. În actul secund oaspeții au început tare și și-au trecut în cont 3 ocazii, la șuturile lui Florea, Dina și Lovin. Au încercat și clujenii să riposteze, dar Viveiros și Gravenberch au ratat.

Oaspeţii au mai avut câteva incursiuni la poarta lui Veselovski, după care Universitatea Cluj a controlat finalul partidei, dar fotbaliştii lui Adrian Falub au ratat din toate poziţiile şi meciul s-a terminat la fel cum a început, 0-0. Tot sâmbătă, CFR Cluj va evolua în deplasare la Steaua Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu