”U” / Groenendijk și-a prezentat foștii/actuali elevi

Benjamin van den Broek şi Sergio Zijler au fost prezentaţi presei clujene de fostul lor antrenor de la Jong Ajax, Alfons Groenendijk / Foto: Dan Bodea

Directorul Tehnic al Universității Cluj, Alfons Groenendijk, a fost desemnat să prezinte ultimele achiziţii ale „Şepcilor roşii”, Benjamin van den Broek şi Sergio Zijler. Noii săi elevi sunt în fapt cunoștințe mai vechi, cei doi fotbaliști fiind crescuți de Academia de fotbal a lui Ajax Amsterdam.

”Am căutat să aducem la echipă jucători pe care îi ştiam, evitând astfel transferuri costisitoare. Am lucrat în Olanda cu ambii jucători, cunosc calităţile lor şi consider că vor fi extrem de utili Universităţii. Zijler evoluează pe postul de extremă, este foarte rapid, are calităţi fizice foarte bune şi va aduce un plus la Universitatea Cluj.

Den Broek pe de altă parte a fost căpitanul lui Den Bosch, este un mijlocaş foarte bun, de tipul box to box care poate face ambele faze ale jocului. Veţi vedea că va face lucruri foarte bune. Am lucrat cu amândoi jucătorii şi ştiu de ce sunt în stare”, a explicat  Groenendijk.

Directorul tehnic al ”Șepcilor roșii” a făcut și o scurtă analiză a perioadei pentrecute la Cluj. ”Sunt aici de aproape o jumătate de an şi îmi place ce am găsit. Oamenii de aici vor să facă performanță, sunt ambiţii mari. Avem mare nevoie să câştigăm multe puncte în retur.

Știm că nu va fi uşor pentru noi, dar trebuie să gândim pozitiv, să încercăm să câștigăm fiecare meci. Meciurile din Cupă vor fi ca un bonus pentru noi, dar primul nostru gând este să să terminăm cât mai în faţă în campionat”, a punctat Groenendijk.

Distribuie:

Postaţi un comentariu