”U” / Goluri multe de Paști. Vojtuz a reușit o dublă

Vojtuz (foto, în dreapta imaginii) a reușit o dublă pentru ”U” în victoria, scor 2-0, cu Metalul Reșița / Foto: Dan Bodea

Etapa a patra a fazey play-out din seria a doua a Ligii a II-a s-a desfășurat, sâmbătă, și a fost una extrem de spectaculoasă, în fiecare partidă spectatorii fiind încântați de numărul mare de goluri marcate. La Cluj, Universitatea a obținut un nou succes, scor 2-0, în înfruntarea cu Metalul Reșița. Lucrurile nu s-au mai limpezit în ceea ce privește viitorul clubului universitar, dar elevii interimarului Mihai Nădăban au obținut o victorie de ”moral” după ultimele rezultate care au dus gruparea clujeană în zona retrogradării.

Era doar minutul patru al întâlnirii, când Vojtuz a profitat de o neatenție a lui Pitulice, aflat în poziţie de ultim apărător, a scăpat singur cu portarul Zimmermann şi a marcat fără emoții pentru 1-0. Apărătorul echipei oaspete, Pitulice, avea să-și ”spele greșeala” din debutul partidei și, în minutul 25 a scos de pe linia porții șutul lui Cordoș. Până la pauză și Mmetalul Reșița a apărut odată periculos în fața porții lui Bolboașă. Repriza secundă l-a avut în prim-plan pe ursu, golgheterul Universității Cluj din prima parte a campionatului.

Mijlocașul și-a început recitalul în minutul 50, când a luat o acțiune pe cont propriu și a pătruns în forță, dar șutul său a fost reținut de Zimmermann. Portarul reșițenilor a fost la un pas de o gafă de proporții, în minutul 55, când a degajat o minge în spatele lui Vojtuz, dar mingea i-a revenit cu noroc. Ursu și Vojtuz au colaborat perfect la golul doi. Primul a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a pasat perfect în gura porții pentru Vojtuz, acesta din urmă îndeplinind o simplă formalitate pentru a dubla avantajul ”studenților”. S-a terminat 2-0 și Universitatea a făcut un pas înainte spre menținerea în eșalonul secund.

Distribuie:

Postaţi un comentariu