“U” / Cu Geoffrey Castillion pe lista marcatorilor ”U” a învins pe Wiener

La prima apariție în tricoul Universității, Geofrey Castillion a deschis scorul în amicalul cu Wiener Neustadt, scor 2-1 pentru clujeni / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a învins, marți, cu scorul de 2-1 formația Wiener Neustadt, ocupanta locului 10, ultimul în prima ligă din Austria. Pentru ”Șepcile roșii” a debutat şi ultimul jucător transferat în această iarnă, Benjamin van den Broek.

Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 60 de minute, la capătul cărora elevii lui George Ogăraru s-au imus prin golurile marcate de Castillion, la prima reuşită în tricoul Universităţii și Neag. ”U” Cluj a început confruntarea cu austriecii în formula: Panagopoulos – Jovanovic, Skvorck, Gravenberch, Ciupe – Costin – Ceppelini, van den Broek – Zijler, Lemnaru, Mengolo.

Meciul a fost echipibrat cele două combatante având pe rând oportunități de a deschide scorul, alb-negrii ratând și o lovitură de la 11 metri, prin Raul Ciupe, în minutul 79, la scorul de 1-0 pentru ”U”. Wiener a marcat golul de onoare în minutul 112, în urma unei devieri nefericte a lui Martins în prorpie poartă. Acesta a fost penultimul meci test pentru Universitatea în cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu