Rugby / ”U” – CSM, meciul adevărului

Rugby-iștii Universității Cluj au început perfect play-out-ul SuperLigii cu victorie pe terenul celor de la Dinamo, vineri întâlnesc CSM-ul din București/ FOTO: Dan Bodea

Universitatea Cluj primește, în această seară, vizita formației CSM București, singura echipă de care au reușit să treacă în sezonul regulat al SuperLigii Naționale, scor 49-26. Ambele combatante au început excelent faza play-out a campionatului. Universitarii lui Bogdan Cantor au învins pe Dinamo, la București, scor 31-20, iar echipa primăriei capitalei s-a impus și ea în fața alb-roșiilor, cu un categoric 40-12. Astfel, ”U” și CSM sunt singurele echipe care par să ducă mai departe lupta pentru ocuparea poziției a cincea, la finalul campionatului, acesta fiind de altfel obiectivul clujenilor. Meciul se joacă pe Cluj Arena, de la ora 18.00. În această etapă Dinamo va sta.

 

„Zimbrii” vor maximum din meciul cu Farul

Victorie şi, eventual, şi punct bonus ofensiv – acesta este obiectivul „zimbrilor” de la CSM Ştiinţa Baia Mare în meciul din etapa a treia a play-off-ului SuperLigii. Partida va avea loc pe Stadionul Lascăr Ghineţ din Baia Mare, sâmbătă, de la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de TVR 3.

 

Înaintea acestei întâlniri, vicecampionii din maramureș ocupă locul 3 în ierarhia intermediară, cu 4 puncte. ”Va fi un meci greu, ca toate partidele din play-off. Aici ne batem pentru fiecare punct, pentru fiecare eseu, şi toate au o importanţă foarte mare. Noi venim după eşecul de la Timişoara, iar obiectivul este clasarea pe una dintre poziţiile care ne asigură semifinala pe teren propriu (n.r. locurile 1 şi 2)”, a declarat antrenorul secund al „zimbrilor”, Vasile Lucaci.

Distribuie:

Postaţi un comentariu