”U” / Clujul pierde o campioană mondială

Foto: Dan Bodea

Coordonatoarea de joc de la Universitatea Alexandrion Cluj, Cristina Laslo, este foarte aproape de un transfer la noua campioană a României la handbal feminin, CSM București. Negocierile dintre oficialii CSM-ului și cei ai Universității se poartă încă de anul trecut, însă, jucătorea mai are oferte de la HCM Baia Mare şi Corona Braşov.

Cristina Laslo a câştigat anul trecut aurul mondial cu echipa naţională de junioare a României, în calitate de căpitan. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă Universitatea Cluj, handbalista și-a depus în septembrie anul trecut un memoriu la Federația Română de Handbal pentru a deveni jucătoare liberă de contract.

Ulterior a renunțat la demersul ei, însă, lucrurile sunt în continuare incerte la echipa clujeană, iar sportiva are o șansă importantă de a evolua la cel mai înalt nivel în tricoul campioanei României. Astfel, meciurile cu HCM Târgu Mureș, programat joi 28 mai, și cel cu Cetate Deva, din ultima etapă a fazei play-off, ar putea fi ultimele pentru Laslo la ”U”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu