”U” Cluj / Victorie la scor în primul amical

Fundaşul francez Diaranke Fofana (foto, în săritură) a marcat la meciul de debut pentru Universitatea Cluj, noua sa echipă / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a disputat, sâmbătă, primul amical de la reluarea pregătirilor pentru viitorul sezon. Adversară a fost Sănătatea Cluj, echipă care a terminat pe locul trei faza play-out a seriei a V-a din Liga a III-a. Alb-negrii nu au avut milă de amatorii clujeni şi au marcat de 9 ori. Fofana, Dan Bucşa, Lemnaru, Boutadjine, Emil Jula, Achim şi Machado au marcat fiecare câte un gol pentru ”U”, iar Ionuţ Ciobanu a reuşit chiar o dublă.

Ciobanu are doar 19 ani, evoluează ca mijlocaş lateral stânga, este legitimat la FC Olt şi susţine probe de joc în aceste zile la Universitatea. Tot în probe se află şi fundaşul central Bogdan Mintaş, de la FC Bihor. Antrenorul Mihai Teja va stabili până luni dacă cei doi jucători vor face parte din lotul care va face deplasarea în Austria, unde se va derula singurul cantonament al acestei veri.

Dintre jucătorii transferaţi în aceste zile la ”U”, fundaşul central francez Fofana şi veteranul din linia de atac, Emil Jula, s-au regăsit şi ei printre marcatori. Universitatea pleacă luni în Austria, unde va susţine şase meciuri amicale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu