”U” Cluj, victorie aniversară în Ghencea. Alb-negrii au ca și asigurată prezența în play-off

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în duelul cu CSA Steaua, ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 2. Alb-negrii și-au făcut singuri cadoul în ziua în care clubul aniversează 102 ani de la înființare.

Meciul de pe stadionul Steaua a început cu Universitatea în atac, dar fără nerv. Haită a avut o bună oportunitate (min.5), Pârvulescu și Ribeiro au apărut și ei în careul adversa, dar integritatea porții roș-albastre nu a fost cu adevărat pusă în pericol.

Abia după minutul 10 „militarii” au reușit să lege mai mult de două pasă și să stea ceva mai mult în jumătatea adversă. La poarta lui Gorcea doar Beța a avut o apariție în poziție de finalizare, dar mingea s-a dus pe deasupra buturilor. A fost 0-0 la pauză, iar imaginea per ansamblu indica o remiză la finalul celor 90 de minute.

Primele 25 de minute ale reprizei a doua le-au aparținut roș-albaștrilor, dar cel care avea să dea lovitura decisivă a fost Hofman, care s-a strecurat printre doi adversari și a reluat în poartă, în minutul 72, o centrare a lui Blejdea. Este a șaselea gol al lui Hofman în actualul campionat.

CSA Steaua a încercat să riposteze imediat, dar atacurile echipei lui Daniel Oprița nu au avut nici un orizon. S-a terminat 0-1 și Universitatea Cluj a bifat a 11-a victorie stagională și a urcat pe locul 2 al clasamentului și mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și asigura, matematic, prezența în faza play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu