”U” Cluj / Universitatea şi Viitorul au relansat lupta la retrogradare

Golgheterul Universităţii Cluj, Valentin Lemnaru, a fost urmărit la meciul cu Viitorul de antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghekamf, dar nu s-a remarcat din cauza terenului desfundat / FOTO: Dan Bodea

Meciul disperării, aşa se poate numi partida disputată la Chiajna, între Viitorul Voluntari şi ”U” Cluj, pe un teren impracticabil din cauza furtunii care s-a abătut peste localitatea din apropierea capitalei, cu doar câteva minute înainte de startul înfruntării.

Gazdele s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat în prelungiri de Nicolae Dică. Meciul a fost grav afectat de condiţiile meteo potrivnice, grindina care a căzut peste Chiajna amânând meciul cu aproximativ 50 de minute. Ambele echipe au făcut eforturi pentru a putea controla mingea astfel, partida părea să se îndrepte spre un rezultat de egalitate.

Puţine au fost ocaziile clare de gol deşi, Viitorul a început mai bine jocul şi şi-au creat prima oportunitate. Urmărit din tribune de Laurenţiu Reghecampf, Valentin lemnaru a încercat să-şi demonstreze valoarea dar execuţiile sale au fost slabe, tot din caza terenului desfundat.

Când toată lumea aştepta ultimul fluier al centralului, Nicolae Dică să înălţat frumos dintr-un buchet de jucători ai Universităţii şi a plasat mingea în colţul lung al porţii apărate de Veselovsky. Victoria gazdelor relansează lupta în subsolul clasamentului cu doar patru etape înainte de finalul sezonului. ”U” Cluj rămâne pe locul 11 al clasamentului, cu 36 de puncte, iar joi va primi vizita liderului la zi în Liga I, Steaua Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu