”U” Cluj / Un fost campion al Greciei a semnat cu ”U”

Portarul grec Leonidas Panagopoulos s-a antrenat în această vară cu Legia Varşovia dar a semnat cu Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a transferat un portar care are în palmares 4 titluri de campion al Greciei, 3 cupe şi o Supercupă, toate cucerite cu Olympiakos Pireu. Portarul Leonidas Panagopoulos este cea mai nouă achiziţie a „Şepcilor roşii”. Acesta s-a prezentat la baza de pregătire a universitarilor, din Austria, după ce s-a antrenat în ultima vreme cu Legia Varşovia, campioana Poloniei.

Retrogradat la sfârşitul sezonului ztrecut în liga a II-a, cu Săgeata Năvodari, Panagopoulos a fost direcţionat de agentul său către campionatul Poloniei însă, părţile nu s-au înţeles în privinţa salariului fotbalistului. Portarul are 27 de ani şi este un produs al multiplei campioane a Greciei, Olympiakos, pentru care nu a apucat să joace decât un meci oficial.

În returul sezonului 2012/2013 a fost achiziţionat de Drobeta Turnu Severin, pentru care a jucat în 12 partide, dar echipa nu a reuşit să se salveze de la retrogradare, iar grecul a ales să continue la Săgeata din Năvodari. Panagopoulos, fost internaţional de tineret al Greciei, a semnat cu Universitatea Cluj un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Distribuie:

Postaţi un comentariu