”U” Cluj / “Studenţii” au picat testul cu ASA

"U" Cluj a pierdut, joi, amicalul cu ASA Târgu Mureş, scor 1-2 şi aşteaptă confruntarea de luni, de pe teren propriu, cu FC Botoşani

Universitatea Cluj a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul amical disputat joi după amiază, în compania divizionarei secunde ASA Târgu Mureş. Dacă Mihai Teja a ţinut să vadă la lucru jucătorii care au evoluat mai puţin în această ediţie de campionat, tehnicianul mureşenilor, Adrian Falub, a pregătit partida ca pe una oficială, între buturile echipei sale apărând pentru prima dată Eduard Stăncioiu, fostul portar al CFR-ului, achiziţionat recent de ASA.

Fostul “copil teribil” al fotbalului românesc, Bumba, a deschis scorul încă din minutul 15, cu o execuţie frumoasă, din unghi. “U” a reuşit să restabilească egalitatea prin Gabriel Machado, în minutul 30. Tot atacantul brazilian a fost în centrul atenţiei 10 minute mai târziu când a sărit la bătaie, iar arbitrul întâlnirii l-a trimis la vestiare înainte să se încheie prima repriză.

Nu avea să fie singurul cartonaş roşu al dispute, N’Doye, fiind şi el eliminat după un fault grosolan. Vizitatorii de pe Clujana au marcat golul victoriei în minutul 55, prin Buhăescu. ”U” Cluj va disputa următorul meci în Liga I, luni, când va primi vizita formaţiei FC Botoşani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu