”U” Cluj / Steaua costă maxim 100 de lei

Suporterii Universităţii Cluj sunt aşteptaţi cu mic cu mare la Cluj Arena, joi 8 mai, la confruntarea cu Steaua, din Liga I / FOTO: Dan Bodea

Oficialii de la ”U” pregătesc în cele mai mici detalii meciul cu Steaua, programat în cadrul etapei a XXXI-a, pe teren propriu. Pentru a avea cât mai mulţi suporteri alături conducătorii „Şepcilor roşii” au decis să mai scadă din preţul biletelor de acces, acestea urmând să coste între 10 lei, la peluză, şi între 50 – 100 de lei la zona VIP. Fanii alb-negrilor care doresc să asiste la meci din tribuna a II-a vor plăti pentru un tichet 20 de lei, iar pentru un bilet la tribuna I 30 de lei.

Tichetele vor fi scoase la vânzare începând de sâmbătă, la casele de bilete de la Cluj Arena, zilnic între orele 10:00 şi 18:00, iar cei mai grăbiţi dintre suporteri vor avea reduceri de 20% în zilele de sâmbătă şi duminică, respectiv 10% celor care trec pe la casa de bilete luni şi marţi. Până la meciul cu Steaua, Universitatea Cluj va întâlni, luni, de la ora 19:30, în deplasare, formaţia Viitorul Voluntari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu