”U” Cluj / Şi Jovanovic a semnat cu Universitatea

Petar Jovanovic (foto, în galben) a evoluat în Liga Campionilor cu FC Vaslui, iar din această vară se alătură lotului Universităţii Cluj

Oficialii lui ”U” au bifat al treilea transfer al acestei veri, Petar Jovanovic, ultima dată la CSMS Iaşi, a semnat un contract valabil până în 2016 cu gruparea pregătită de Mihai Teja. Fotbalistul din Bosnia-Herţegovina are 31 de ani şi este fundaş cenztral de meserie.

A debutat în Liga I în urmă cu aproape 10 ani, la FC Vaslui şi a mai jucat în tot acest timp la Poli Iaşi şi la Sloboda Uzice. Jovanovic este al treilea fotbalist care a semnat cu ”U”, după Raul Costin, venit liber de contract de la FC Vaslui şi Karim Boutadjine, francezul prelungindu-şi angajamentul cu „Şepcile roşii” tot până în 2016.

Antrenorul Universităţii, Mihai Teja, a anunţat că reunire lotului va avea loc săptămâna viitoare. Până atunci se încearcă perfectarea a încă trei noi transferuri. Deasemenea lui Szilagy Szolt, considerat de fani unicul căpitan al lui ”U”, i s-a propus o funcţie în conducerea clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu