“U” Cluj / ”Șepcile roșii” n-au convins nici cu Dinamo

Bilinski a marcat două goluri în victoria lui Dinamo, scor 3-0, în faţa Universităţii Cluj

Universitatea Cluj a suferit al doilea eșec din această primăvară în Liga 1, 0-3, în meciul disputat, sâmbătă seara, în deplasare cu Dinamo. Înfrângerea din Stefan cel Mare era una scontată, dacă este să ne raportăm la prestația fotbaliștilor lui George Ogăraru din meciul cu ASA Târgu Mureș, pierdut de ”U” cu același scor, pe teren propriu în prima etapă a returului.

Înfruntarea de la București s-a derulat în aceleași coordonate. Clujenii au părut încă o dată lipsiți de idei. În plus, Ogăraru a schimbat și de această dată jumătate din echipa cu care a abordat ultimul meci, fără să aducă, însă, o schimbare pozitivă în exprimarea din teren. Multe dintre pasele ardelenilor au fost în lateral, iar ”respectul” arătat dinamoviștilor a fost parcă mult prea mare pentru o echipă aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Bilinski și-a arătat apetitul de joc încă din minutul 14, dar șutul polonezului a fost respins in extremis de Veselovsky, în corner. În minutul 17, Marius Niculae a reluat imprecis, iar 5 minute mai târziu și Vali Lazăr a trimis în plasa laterală. În minutul 28, Bilinski a recepționat o pasă la marginea careului și a trimis pe jos, deschizând scorul în confruntarea cu Universitatea.

Polonezul dădea astfel, primul avertisment apărării universitare. După reluare clujenii au încercat prin pase scurte să controleze partida, dar cel care a apărut periculor în fața porții a fost tot Bilinski. În minutul 68 Vali Lazăr a scăpat singur spre poarta lui Veselovsky și vedeta lui Dinamo a finalizat perfect, pentru 2-0. În minutul 75 Bambara a văzut al doilea cartonaș galben și ”U” a continuat meciul în inferioritate numerică.

Abia în minutul 85 Neag l-a încercat pe Naumovsky, fără succes. În minutele de prelungiri Bilinski a mai înscris odată și a adus al doilea succes pentru Dinamo în 2015. De partea cealaltă Universitatea este la al doilea eșec și zilele lui Ogăraru pe banca ”Șepcilor roșii” par numărate. Pentru ”U” urmează meciul contra CFR-ului, din manșa întâi a semifinalelor Cupei României. Partida se va disputa, miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Dr Constantin Rădulescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu