”U” Cluj / Sărbătoare pe Cluj Arena

Fotbaliştii şi fanii Universităţii Cluj au sărbătorit împreună, pe gazon, salvarea de la retrogradare / FOTO: Dan Bodea

Finalul campionatului 2015/2016 a avut două momente de sărbătoare distincte. Dacă la Bucureşti Steaua sărbătorea cucerirea celui de al doilea titlu consecutiv de campioană a României, pe Cluj Arena 3.000 de fani au sărbătorit, la intensitate maximă, salvarea de la retrogradare.

Încă înainte de ultimul fluier al arbitrului, suporterii „Şepcilor roşii” au declanşat spectacolul în tribune. Meciul care încă se desfăşura pe gazon nu mai avea nicio importanţă pentru fani, iar victoria Pandurilor a trecut neobservată, suporterii Universităţii cântând neîncetat, pentru ca la final să coboare pe teren pentru a sărbători alături de favoriţii lor, rămânerea în Liga I.

Zeci de minute fotbaliştii şi suporterii lor au cântat împreună, au aprins torţe şi s-au bucurat ca pentru cucerirea unui trofeu. „A fost un campionat dificil dată fiind situaţia echipei din prima parte a campionatului. Am muncit mult, am crezut în şansa noastră, suporterii şi conducerea clubului au fost alături de noi, iar acum avem toate motivele să ne bucurăm. Pentru aşa suporteri merită orice sacrificiu”, a declarat antrenorul Mihai Teja, imediat după sărbătoarea declanşată de fani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu