”U” Cluj / Rugby-ştii şi-au luat vacanţă mai devreme

Ionuţ Dimofte (foto, la balon) şi colegii lui de la "U" au intrat în vacanţă după ce Poli IAşi a cerut amânarea meciului di Cupa României / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby ”U” Cluj intră în vacanţă mai devreme decât a fost planificat. Universitarii ar fi trebuit să întâlnească formaţia Poli Agro Iaşi, pe teren propriu, într-un meci din cadrul primei faze a Cupei României însă, din motive neştiute oficialii echipei moldovene au solicitat conducerii grupării clujene să amâne acest joc pentru data de 12 iulie.

„Nu mai contează în acest moment care au fost motivele pentru care au solicitat această amânare. Noi puteam să nu acceptăm această modificare, dar oricum trebuia să organizăm meciul, ceea ce ar fi însemnat cheltuieli inutile, pentru că echipa din Iaşi tot nu ar fi venit. Partida se va juca cu o săptămână înainte de reluarea SuperLigii. Ar fi fost foarte bun acest meci acum, pentru a vedea în ce stadiu suntem, după două săptămâni de la finalul primei părţi a campionatului, dar asta este”, a declarat directorul tehnic al ”U” Cluj, Bogdan Cantor.

Rugby-ştii universitari au vacanţă până în data de 1 iulie, când este prevăzută şi reunirea lotului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu