“U” Cluj / Popa a demisionat

Carmin Popa a demisionat, Universitatea Cluj își caută antrenor / Foto: Dan Bodea

Antrenorul echipei masculine de baschet a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Carmin Popa, a demisionat din funcţia de tehnician a grupării studenţeşti. Managerul echipei, Claudiu Trâncă, a explicat că această decizie a fost luată încă de săptămâna trecută, dar pentru a nu da motive jucătorilor să se îngrijoreze, aceasta nu a fost făcută publică.

Mai mult, oficialul Universităţii Cluj a adăugat că marţi (10 februarie) va face cunoscut numele noului tehnician. „Trebuia să luăm această decizie pentru a produce acel şoc la echipă despre care se tot vorbeşte în lumea sportului, atunci când lucrurile nu merg bine. Nu avem ce să-i reproşăm lui Carmin Popa, echipa este în formare, dare era nevoie de această decizie”, a spus Trâncă.

Echipa masculină de baschet a CS Universitatea Cluj a fost reactivată în vara anului 2013, iar un an mai târziu a obţinut promovarea ăn Liga Naţională de Baschet Masculin. În acest sezon Universitatea este singura echipă care după 17 etape nu a obţinut niciun succes, ocupând în acest moment ultimul loc al clasamentului, cu 17 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu