“U” Cluj, patru victorii din patru în meciurile amicale

Sursa: FC Universitatea Cluj

“Șepcile roșii” au câștigat, scor 3-1, meciul disputat, astăzi, cu echipa de liga a III-a Metalurgistul Cugir, în al patrulea amical jucat de alb-negrii de la reluarea pregătirilor în vara pandemică 2020.

Dacă celelalte amicale au fost programate pe “Clujana” sau în Pacul Sportiv “dr. Iuliu Hațieganu”, jocul cu Metalurgistul Cugir s-a jucat pe “Cluj Arena”, acesta fiind primul disputat de “studenți” pe cel mai mare stadion al orașului, de la meciul de tristă amintire cu Metaloglobus București, din 7 martie, scor 1-2, în ultimul meci oficial al ediției 2019-2020. Facem precizarea că toate meciurile de pregătire s-au disputat cu porțile închise, presa neavând acces în nici una din locațiile unde au fost programate jocurile Universității Cluj.

Amicalul cu Metalurgistul Cugir a fost al patrulea disputat de “U” Cluj de la reluarea pregătirilor, după 8-0 cu Recolta Odoreu (liga 4, Satu Mare), 3-1 cu ACS Comuna Recea, și 2-1 cu Avântul Reghin.

Gazdele s-au impus abia după pauză, prin reușitele a doi jucători străini aflați în probe, austriacul Manuel Botic și francezul Lynel Kitambala. Scorul a fost deschis de Cristi Gavra, oaspeții egalând în finalul primei reprize, prin Marius Lupu.

Adrian Falub, managerul-antrenor al “studenților” a început partida cu Muțiu – Horj, Tamaș, Dican – Inacio, Novac, Văsălie, Taub – Al. Pop, Gavra, Ștefănescu. Pe parcursul jocului au mai intrat: Kitambala, Barbu, Crăciun, Telcean, Ilieș, Neciu, Negrean, Goga, Botic, Vomir.

Trei nume noi în echipa Universității

Conform site-ului oficial al Universității Cluj, în lotul pregătit de Adrian Falub sunt trei jucători în probe.

Ionuț Ilieș (fundaș dreapta, 18 ani) este unul dintre juniorii de perspectivă din cadrul academiei “Șepcilor roșii”.

Manuel Botic (mijlocaș ofensiv, 21 de ani) vine din Austria, de la FC Admira Wacker.

Lynel Kitambala evoluează în centrul atacului sau în bandă. Francezul în vârstă de 31 de ani, cu prezențe în echipele de juniori U20 și U21 ale Franței, a trecut în cariera sa la echipe precum AJ Auxerre, Dijon, Dynamo Dresda, Saint-Étienne sau Levski Spartak Sofia.

Până acum, cei de la U Cluj i-au transferat pe portarul Vlad Muțiu și jucătorii de câmp, Daniel Novac, Laurențiu Rus, Alexandru Negrean, Gabriel Tamaș.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu