”U” Cluj / Oane Men(golo) Show

Justin Mengolo (foto, primul din stânga) a făcut cel mai bun meci al său în tricoul lui "U" şi a marcat un hattrick în victoria cu scorul de 6-0 de la Piatra Neamţ / Foto: Dan Bodea

“U” Cluj s-a dezlănţuit sub Pietricica. Fotbaliştii lui George Ogăraru au obţinut al patrulea succes stagional, şi totodată cea mai categorică victorie din acest campionat, scor 6-0, cu Ceahlăul Piatra Neamţ. După un început modest de meci, în care fotbaliştii celor două echipe s-au tatonat vreme de 18 minute, a venit şi prima ocazie de gol.

În minutul 19 Lemnaru a ratat din trei metri, după un corener, mingea reluată de căpitanul „Şepcilor roşii” trecând de puţin pe lângă poartă. Două minute mai târziu Chitoşcă a semnat prima ocazie de gol a gazdelor însă, Panagopoulos a respins în corner. În minutul 22 Mengolo a scăpat pe contraatac, a pătruns în careu şi a fost doborât de Calancea, portarul gazdelor fiind eliminat pentru fault în portura de ultim apărător. Lemnaru a fructificat lovitura de pedeapsă şi a declanşat furia ardelenilor.

În minutul 45 Mengolo a trecut în viteză de apărătorii pietreni, a driblat portarul şi a şutat cu efect la colţul lung. Atacantul Universităţii şi-a desăvârşit evoluţia din prima repriză cu o nouă reuşită în al patrulea minut suplimentar. Profitând de omul în plus pe teren, clujenii au dominat şi cea de a doua repriză.

În minutul 55 Raul Costina a reluat spectaculos spre poarta gazdelor, dar mingea a trecut pe lângă poartă. După alte cinci minute de joc „maestrul de ceremonie” Mengolo a dus scorul la 4-0, după o cursă în mare viteză, în care şi-a depăşit toţi adversarii care i-au ieşit în cale. Hattrick aşadar pentru Mengolo.

După această reuşită s-a lăsat şi ceaţa peste arena din Piatra Neamţ, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe clujeni să-şi continue forcingul ofensiv. Intrat în teren în locul lui Cristocea, Loran Kovacs a obţinut al doilea penalty pentru ”U”, în minutul 69 şi căpitanul Vali Lemnaru a ridicat scorul la 5-0.

La Piatra Neamţ, Universitatea a făcut probabil cel mai bun joc din acest campionat, iar acest lucru le dă speranţe suporterilor că favoriţii lor vor reuşi să aibă un retur mult mai performant. Nimic nu a mers în jocul echipei gazdă. În minutul 82 Gorea de la Ceahlăul a deviat şutul lui Raul Costin în proprie poartă şi antrenorul Florin Marin putea să arunce prosopul. Ceahlăul – ”U” Cluj 0-6.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Andrei says:

    ”Oane” acela vrea să fie englezescul ”one” ?
    PENIBIL!

Postaţi un comentariu