“U” Cluj / Miza meciului este Coro(a)na

Valentin Lemnaru (foto, î, tricou cu dungi) şi-a "marcat" revenirea la Universitatea Cluj prin două goluri înscrise în victoria "şepcilor roşii" (3-1) cu Viitorul Voluntari / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj întâlneşte ocupanta ultimului loc în Liga I, Corona Braşov, în cadrul etapei a XV-a a Ligii I. În cazul unei victorii partida ar putea reprezenta relansarea „şepcilor roşii” în cursa pentru evitarea retrogradării.

Lecţia de onoare
După victoria din meciul cu Viitorul Voluntari, o altă contracandidată la evitarea retrogradării, universitarii lui Mihai Teja sunt obligaţi să-şi continue forcing-ul de urmărire a echipelor Oţelul Galaţi sau Săgeata Năvodar, clasate deasura liniei ce demarchează locurile care duc spre liga secundă.

Tehnicianul „studenţilor” este încrezător în capacitatea echipei sale de a se auto-motiva în astfel de partide în care înfruntă echipele cu care se află în luptă directă, în subsolul clasamentului. „Sunt mulţumit de modul în care au răspuns jucătorii la antrenamente şi la ceea ce le-am cerut. Sunt foarte receptivi şi concentraţi şi acest lucru este un plus de moral pentru mine, pentru suporteri şi desigur pentru băieţi”, a explicat Mihai Teja.

După 14 etape disputate din actualul campionat Universitatea Cluj a acumulat 7 puncte şi a avut o perioadă lungă pentru pregătirea meciului cu Corona, partida cu Steaua din etapa precedentă fiind amânată.

Săptămâna trecută alb-negrii au disputat şi două meciuri test, cu FC Zalău pe care i-au învins la scor de neprezentare (3-0) şi cu divizionara secundă ASA Târgu Mureş de care au trecut cu 2-1. Meciul „U” Cluj – Corona Braşov se joacă luni, 25 noiembrie, de la ora 18.30, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu