”U” Cluj merge la baraj, dar vrea în Liga a II-a

Handbaliștii de la Universitatea Cluj vor merge la turneul de baraj doar pentru a onora invitația Federației Române de Hnadbal/ FOTO: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Universitatea Cluj a fost invitată să participe, la sfârșitul acestei săptămâni, la București, la un turneu de baraj pentru menținerea în Liga Națională. Alături de universitari la competiție au mai fost invitate formațiile Extrem Baia Mare, CSM Călărași și CSM Ploiești. Cum maramureșenii și prahovenii au anunțat că nu vor onora invitația, se va juca un singur meci, între ”U” Cluj și CSM Călărași.

 

Antrenorul clujenilor, Liviu Jurcă, a declarant însă, că echipa lui nu este pregătită să facă față unui astfel de meci și că ar prefer să se înscrie în divizia secundă. ”Au venit 10 jucători noi la echipă în această vară, toți foarte tineri, fără experiență. Și dacă am învinge pe Călărași, în Liga Națională nu am avea nicio șansă. Prefer să jucăm un an în divizia a doua, să formăm un grup bun și să ne luptăm să revenim cât mai repede în elita handbalului din România”, a declarant Liviu Jurcă.

 

Cei 10 jucători transferați în această vară sunt: Narcis Roca, Zoicaș Marin, Zolyomi Roland și Alexandru Pop, toți de la Extrem Baia Mare, Florin Balint și Ioan Polocoșer de la Minaur Baia Mare, Bogdan Barb de la CSS Sighișoara, Kopacz Csongor de la HC Odorhei, Illes Norbert de la Dinamo și Daniel Dobrin de la HC Făgăraș. De asemenea, Ioan Chira a fost numit coordonatorul centrului de copii și juniori, iar portarul Alexandru Cucuiet va fi jucător-antrenor, secondându-l pe Liviu Jurcă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu