“U” Cluj / Meci de adio pentru Clau-gol

Suporterii lui "U" vor să organizeze meciul de retragere al fostului golgheter şi antrenor al echipei, Claudiu Niculescu (foto, în alb şi negru)

Suporterii Universităţii Cluj vor organiza în această primăvară un meci de retragere pentru fostul atacant şi antrenor al “şepcilor roşii”, Claudiu Niculescu (foto). Fostul internaţional al României şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a pune capăt activităţii sale sportive pe Cluj Arena, în tricoul lui “U”, iar acest aspect nu a fost uitat de fanii alb-negrilor.

Partida de retragere va fi una demonstrativă şi va opune două formaţii alcătuite din foşti jucători ai Universităţii şi prietenii lui Calu-Gol, alături de care acesta a jucat la mai multe echipe în cariera sa.

„Iubesc Clujul şi Universitatea şi sunt fericit că suporterii nu m-au uitat. Eu nu ştiu de acest demers, dar dacă îmi va permite programul competiţional, voi răspunde cu cea mai mare plăcere”, a fost reacţia lui Niculescu. În alb-negru Claudiu Niculescu a evoluat în 48 de partide şi a marcat 18 goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu