”U” Cluj / Lemnaru va juca cu numărul 19 la Steaua

După plecarea lui Lemnaru (foto, în mijloc) la Steaua, Gabriel Jula (foto, în stânga) devine principalul atacant al Universităţii Cluj / Foto: Dan Bodea

Joi seara, căpitanul Universităţii Cluj a parafat un contract cu Steaua Bucureşti, valabil pentru două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Astfel, cel de al doilea marcator din campionatul intern, în sezonul trecut, face pasul spre echipa campionaă la o jumătate de an după ce fusese propus spre achiziţie încă din mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

„Pentru mine este un pas înainte, ştiu că nu mai am 20 de ani, aşa că pot să spun că este şansa vieţii mele. Nu m-am opus acestui transfer, orice jucător visează să joace în Liga Campionilor, iar visul meu se împlineşte acum. Sper să mă integrez cât mai repede şi să dau multe goluri pentru a nu-i dezamăgi pe cei care mi-au oferit această şansă. Las în urmă o echipă (Universitatea Cluj n.a.) la care am trăit cele mai frumoase momente ale carierei mele şi sper ca şi ei să-şi îndeplinească toate obiectivele”, a declarat Vali Lemnaru, imediat după semnarea contractului.

La Steaua, atacantul în vârstă de 30 de ani va evolua în tricoul cu numărul 19, purtat ultima oară de un fost coleg al său de la ”U”, Adrian Cristea. Lemnaru are şansa de a debuta pentru noua lui echipă chiar la sfârşitul acestei săptămâni, în derbiul primei etape din noul campionat, dintre Rapid şi Steaua. Meciul este programat, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Valentin Stănescu Giuleşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu