“U” Cluj / Jula: „Mi s-a împlinit un vis”

Emil Jula a evoluat pentru Universitatea Cluj ]ntre 1998-2006, apoi a jucat la Oţelul Galaţi şi alţi trei ani în Germania. Din această vară, fostul căpitan se întoarce acasă / Foto: Dan Bodea

Fostul căpitan la „Şepcilor roşii”, Emil Gabriel Jula, a semnat cu ”U”, echipă la care îşi va încheia cariera de jucător. Atacantul în vârstă de 34 de ani este un produs 100% al clubului universitar, pentru care a debutat în Liga I în urmă cu 16 ani, mai exact în data de 17 octombrie 1988, într-un meci împotriva formaţiei FC Naţional.

„Este un vis împlinit pentru mine, să mă întorc la echipa la care m-am format ca jucător şi om. Am petrecut aici mulţi ani frumoşi, ştiu ce înseamnă <U> Cluj, iubesc acest echipă şi suporterii ei minunaţi. Când mi s-a propus să revin acasă, nu am ezitat nicio clipă. Mi-e dor să joc din nou în alb şi negru. De altfel eu am spus mereu că aici mi-ar plăcea să mă întorc, să-mi închei cariera”, a spus Jula, după primul antrenament alături de vechii-noii lui colegi.

Un alt fost căpitan al Universităţii, Gabriel Giurgiu, este şi el foarte aproape de o revenire la echipa la care s-a format. Alături de Jula, miercuri au mai semnat cu ”U” alţi patru jucători. Este vorba despre fundaşii Diaranka Fofana şi Mateus Maciel şi mijlocaşii Paulinho, respectiv Florin Achim. Până la plecarea în Austria, unde Universitatea va efectua un stagiu de pregătire de 10 zile, în lotul lui Migai Teja mai este aşteptat şi atacantul Milos Delitic, ultima dată la Săgeata Năvodari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu