”U” Cluj, învinsă de Csikszereda. Secuii au întors rezultatul în repriza a doua

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a pierdut, scor 1-3, meciul disputa în cadrul etapei a șasea din liga a doua de fotbal. Alb-negrii au condus la pauză, dar au făcut o repriză a doua modestă și gazdele au înscris de trei ori.

Gazdele au început mai bine meciul și în minutul 6 o centrare a lui Jebari era cât pe ce să fie trimisă în proprie poartă de Gîț care a deviat cu capul pe spate. Intervenția lui Gorcea care a trimis mingea în corner a evitat deschiderea scorului.

S-a jucat pe contre și, după pauza de hidratare, Gîț a avansat în banda dreaptă a careului, a trimis un șut-centrare, mingea a fost deviată de un fundaș al gazdelor, iar Sergio Ribeiro a pus latul din 8 metri pentru 0-1(min. 25). Două minute mai târziu Ribeiro a centrat în fața careului mic, iar Blejdea, nemarcat a ratat incredibil din 7 metri.

Repriza a doua avea să se desfășoare sub alte auspicii. Gazdele au ieșit mult mai motivate de la vestiar. În minutul 48 Gal-Andrezly a trecut de cinci adversari, pe care i-a înșirat în driblinguri și fente, a pasat pe culoar și Marius Bărăbaș a șutat pe jos, de la 10 metri la colțul lung (1-1).

În minutul 62, Gal-Andrezly a recepționat un balon și i-a pasat excelent lui Soufiane Jebari, care avansează în dreapta careului, l-a lăsat în urmă pe Mitrea și a șutat din 10 metri la colțul lung, pe lângă Gorcea, pentru 2-0.

În minutul 85, Jelena majorează scorul cu un lob peste portarul Gorcea, stabilind totodată scorul final al partidei de la Miercurea Ciuc. Cu 12 puncte acumulate, Universitatea Cluj se situează pe locul 5 a clasamentului, la 4 lungimi de liderul Concordia Chiajna.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. fantomas says:

    era doar o problema de timp pana U sa se impiedice.
    Ma mir ca antrenorilor nu le sare in ochi greselile facute de jucatori chiar si in jocurile in care au castigat.Apoi orice echipa cu ambitie le creeaza probleme. U nu are un spirit bataios.Daca nu-si vor remedia pasele si miscarea tactica in joc si neaparat rezistenta U Nu promoveaza.

Postaţi un comentariu