”U” Cluj, învinsă de codașa Astra Giurgiu la ultima apariție a anului în fața propriilor suporteri

Foto: Dan Bodea

De ce i-a fost frică antrenorului Erik Lincar nu a scăpat. După un parcurs bun în primele 14 etape din actualul sezon, Universitatea Cluj a pierdut, acasă, meciul cu codașa clasamentului Astra Giurgiu scor 1-2 și alb-negrii au ratat șansa de a se apropia la doar 3 puncte de lidera Petrolul.

Meciul au început curajos meciul de pe Cluj Arena. Gugu a avut prima oportunitate de a marca, în minutul 2, dar cei care au scuturat primii plasa au fost giurgiuvenii. În minutul 13, Blejdea a trimis o pasă greșită, interceptată de Dragu care a pătruns în forță și l-a executat pe Gorcea.

Fotbaliștii de la Astra au prins aripi și i-au ținut departe de propriul careu pe cei ai lui Erik Lincar. Giurgiuvenii puteau închide tabela după o jumătate de oră de joc, dar au irosit lamentabil o lovitură de la 11 metri. La cabine s-a intrat la egalitate 1-1, după ce Gugu a înscris în urma unui corner.

Repriza a doua a început în nota de dominare a Universității, dar fotbaliștii nu au reușit mai mult decât să țină de minge. Ocaziile au lipsit, iar pe contraatac Dragoș a căzut în careu și centralul partidei a arătat din nou punctul cu var. Șerban nu a mai ratat și Astra s-a impus cu 2-1.

Ultimul meci al anului pentru ”U” Cluj este cel cu Petrolul Ploiești, din 7 decembrie. Cu 4 meciuri rămase de disputat din prima parte a sezonului, Universitatea Cluj este ca și calificată în faza play-off. Alb-negrii au 33 de puncte cu 10 peste Csikszereda, ocupanta primului loc sub linia care demarchează primele 6 locuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu