”U” Cluj învinsă categoric de CSC Șelimbăr

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-4 meciul disputat la Avrig în compania formației CSC Șelimbăr, în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 2.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6 prin Tătar care a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului. Trupa lui Eric Linkar a alergat după egalare și a reușit să înscrie la una din ultimele faze ale primei reprize.

Tescan a recuperat o minge respinsă de apărarea sibienilor după un corner, a centrat perfect pentru Boiciuc, care s-a înălțat dintre doi adversari și a reluat cu capul, imparabil, la colțul lung. În debutul reprizei a doua tot Boiciuc a insitat la un balon și a obținut lovitură de la 11 metri pe care Haită a transformat-o în gol (min. 52).

13 minute mai târziu Messie a dat semnalul revenirii gazdelor în meci înscriind golul de 2-2. ”U” Cluj a rămas în 10 după eliminarea lui Gîț și totul s-a terminat pentru alb-negrii. CSC Șelimbăr, revelația actualei ediții de campionat în eșalonul secund, a trecut din nou la conducere în minutul 73, după reușita lui Ciocâlteu.

Cărăuș a dat lovitura de grație în minutul 81 și a administrat Universității Cluj al treilea eșec stagional. Cu 27 de puncte, ”U” a coborât o poziție în clasament, pe locul 3, la șase lungimi de liderul Petrolul Ploiești. Etapa viitoare Universitatea va primi vizita formației Brașov Steagul Renaște. Va fi primul meci pe Cluj Arena după schimbarea gazonului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu