“U” Cluj / Interzişi pe stadion, suporterii şi-au întâlnit favoriţii la Mall

Fotbaliştii Universităţii Cluj au făcut o baie de mulţime într-un Mall din oraş / Foto: Dan Bodea

Oficialii clubului de fotbal Universitatea Cluj a fost recent amendată din nou, pentru incidentele produse de suporteri în timpul meciului cu FC Braşov, fanii “şepcilor roşii” primind şi interdicţie de a fi prezenţi în tribune pentru următorul meci de acasă al Universităţii, programat în 19 decembrie cu Oţelul Galaţi.

În replică, fotbaliştii lui Mihai Teja şi-au dat întâlnire cu susţinătorii echipei la Mall, unde a fost organizată şi o sesiune de autografe la care au participat între alţii Bucşa şi Szilaghi, căpitanii Universităţii în acest sezon, Ninu şi tenicianul Teja.

„Sunt frumoase aceste acţiuni, iar nouă ne face plăcere să fim în mijlocul suporterilor, să dialogăm cu ei. În plan sportiv mi-e greu să spun că suntem echipa momentului, trei victorii nu înseamnă foarte mult, dacă nu vom avea continuitate în acest sens. Îmi doresc ca pe viitor să avem și obiective măreţe, să atacăm podiumul”, a declarat Mihai Teja.

Tehnicianul Universităţii a adăugat că aşteaptă de la Valentin Lemnaru cel puţin un gol împotriva fostei sale echipe, Pandurii Târgu Jiu, în meciul programat la sfârşitul acestei săptămâni. „Mergem la Pandurii să câştigăm şi aştept în mod deosebit un gol de la Lemnaru, nu ca să dovedească ceva cuiva, pentru că el şi-a demonstrat demult valoarea, ci pentru că e în formă”, a punctat Teja. Meciul Pandurii – “U” Cluj se va disputa duminică, de la ora 18.30.

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

[nggallery id=316]

Distribuie:

Postaţi un comentariu