”U” Cluj / Înlocuitor pentru Max Nicu

SasaStojanovic (foto, în albastru) este cea mai recentă achiziţie a Universităţii Cluj

Şefii clubului de fotbal Universitatea Cluj au parafat, la sfârşitul săptămânii, cel de al treilea transfer al acestei vei. Sasa Stojanovic este cea mai recentă achiziţie a „Şepcilor roşii”. Fotbalistul de origine sârbă are 31 de ani şi vine la ”U” să-l înlocuiască pe Max Nicu, fostului internaţional al României aducândui-se la cunoştinţă că nu mai face parte din planurile de viitor a grupării ardelene.

Stojanovic evoluează pe postul de mijlocaş central şi a terminat sezonul precedent pe locul 6 în campionatul din ţara sa natală, cu Radnicki Nis, pentru care a şi marcat de 7 ori în cele 29 de partide în care a evoluat. Sasa Stojanovic a fost considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din ţara sa, la vârsta de 18 ani fiind achiziţionat de PSV Eindhoven.

A mai jucat în cariera lui la FC Eindhoven şi Roosendaal, ambele din Olanda, şi de fiecare dată sub formă de împrumzt, după care a fost vândut la Aris Limassol în Cipru. Tot în ţara Afroditei, Stojanovic a mai jucat pentru Ethnikos fiind ulterior transferat în Israel, la Hapoel Haifa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu