”U” Cluj / Gercaliu s-a întors acasă

Ronald Gercaliu şi-a găsit repede echipă, după despărţirea de "U". El va evolua în Austria la nou promovata Altach / Foto: Dan Bodea

Fostul internaţional austriac Ronald Gercaliu, ultima dată legitimat la Universitatea Cluj, a ajuns la o înţelegere cu Altach, formaţie nou promovată în prima ligă din Austria. Contractul dintre cele două părţi este valabil pentru următorul sezon însă, în cazul în care Altach se va menţine în prima divizie, acordul va fi prelungit automat. Gercaliu are 27 de ani, este de origine albanez, dar are şi cetăţenie austriacă.

Fotbalistul a evoluat în 14 partide pentru echipa naţională a ţării sale adoptive şi chiar a participat la turneul final al Campionatului European din 2008. Gercaliu a fost achiziţionat de Universitatea Cluj în urmă cu şase luni, de la Erzgebirge Aue, din liga a II-a a Germaniei. La ”U” fundaşul de bandă nu a reuşit să se impună, prinzând doar 8 meciuri, culmea, toate ca titular.

Albanezo-austriacul a fost anunţat de conducerea „Şepcilor roşii” că este liber să-şi caute echipă, după ce antrenorul Mihai Teja a decis să nu mai conteze pe serviciile lui.

Distribuie:

Postaţi un comentariu