”U” Cluj / Final de campionat cu iz de vacanţă

Sauvadet (foto, în alb şi negru) a alergat mult, în ton cu echipa, dar a avut realizări puţine în meciul cu Pandurii / FOTO: Dan Bodea

Meciul dintre ”U” Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, din ultima etapă din actuala ediţie a Ligii I de fotbal, s-a disputat într-o atmosferă de vacanţă, ambele formaţii nemaiavând niciun obiectiv pentru ultima apariţie în campionat. Urmăriţi din tribune de câteva mii de suporteri fotbaliştii celor două combatante au început meciul frumos şi au apărut şi primele ocazii.

Abrudan trimite mingea în bară, după doar cinci minute de joc, iar oaspeţii au răspuns prompt prin Shamsine. Tot Pandurii au fost mai periculoşi până la pauză, Erico, din nou Shamsine, Nistor şi Breveed trecând pe rând pe lângă deschiderea scorului. După 30 de minute de joc golgheterul Universităţii, Valentin Lemnaru avea să părăsească terenul de joc, din cauza unei accidentări şi astfel, atacantul alb-negrilor rămâne cu 13 goluri marcate în actualul campionat.

Elton trimite şi el balonul în bară, după care Nicoară şi Şendroiu ratează alte oportunităţi de a înscrie pentru Panduri. În repriza secundă au venit şi golurile, mai întâi Şendroiu trage puternic, mingea este deviată nefericit de Abrudan şi oltenii preiau conducerea pe tabela de marcaj. Tânărul fotbalist al Pandurilor a continuat să fie principalul pericol la poarta lui Veselovsky însă, tabela a rămas nemodificată pentru moment.

În minutul 53 Kovacs reia spectaculos, cu capul, din apropierea porţii dar Stanca reţine şi pe contraatac Pandurii marchează pentru 2-0, prin Dos Santos. Pe gazon clujenii pasează continuu şi apar des în faţa porţii lui Stanca, fără să creeze vreun pericol evedint. În tribune, suporterii declanşaseră deja fiesta, pentru că indiferent de corul final ”U” avea asigurată prezenţa pe prima scenă a fotbalului românesc şi pentru sezonul viitor.

În prelungiri Pandurii mai înscriu odată, prin Erico, stabilind şi scorul final al meciului, 0-3. Universitatea Cluj rămâne cu 40 de puncte acumulate, la capătul unui sezon greu, în care au muncit mai mult ca niciodată pentru a rămâne în Liga I. Până la disputarea ultimelor meciuri ale ultimei etape ”U” se situează pe poziţia a 11-a a clasamentului însă, va mai pierde câteva poziţii, în funcţie de jocul rezultatelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu