“U” Cluj / Au plecat 7, urmează încă 3

Saşa Stojanovic a prins doar 10 meciuri în tricoul Universităţii Cluj, suficiente pentru a atrage atenţia fostei campioane a Europei, Steaua Roşie Belgrad / Foto: Dan Bodea

George Ogăraru a început curăţenia de iarnă la “U” Cluj. Tehnicianul anunţase încă după victoria de la Ceahlăul Piatra Neamţ că în această iarnă mai mulţi jucători vor fi “disponibilizaţi”. În fapt această “curăţenie” a început încă din prima parte a campionatului.

Şapte jucători au părăsit Universitatea de la startul sezonului şi până în acest moment, iar alţi trei fotbalişti au şi ei bagajele făcute şi nu vor mai prinde returul în tricoul alb-negru. Emil Jula, Souvadet şi Dan Bucşa şi-au reziliat contractele cu “U” încă de anul trecut, iar în aceste zile portarul Niculescu, fundaşul Muşat plus mijlocaşii Boutadjine şi Stojanovic şi-au dat şi ei mâna cu antrenorul “Şepcilor roşii” şi îşi caută noi angajamente.

Cel mai bine stă Saşa Stojanovic, fotbalistul bosniac urmând să semneze cu fosta campioană a Europei, Steaua Roşie Belgrad. Ceilalţi trei fotbalişti “neagreaţi” de Ogăraru sunt Adrian Borza, Andrei Lungu şi Florin Achim, acestuia din urmă oficialii căutându-i o echipă la care să fie împrumutat pentru a avea mai multe meciuri “în picioare”.

O altă pierdere importantă pentru Universitatea ar putea fi Justin Mengolo, atacantul fiind curtat intens de fosta campioană a Bulgariei, Levski Sofia. Dacă la capitolul plecări “Şepcile roşii” s-au mişcat bine de tot, în ceea ce priveşte achiziţiile nimeni nu a semnat până în acest moment cu Universitatea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu