“U” Cluj / Al doilea succes pentru ”U” în Turcia

Valentin Lemnaru (foto, în alb-negru) a deschis scorul partidei câştigate de "U", scor 3-2, în faţa celor de la Lokomotiv Sofia / FOTO: Dan Bodea

Stagiul de pregătire din Antalya se apropie de sfârşit, iar fotbaliştii de la Universitatea Cluj încep să joace un fotbal din ce în ce mai prolific. Alb-negrii s-au impus, joi, la limită, scor 3-2, în faţa formaţiei din prima ligă a Bulgariei, Lokomotiv Sofia.

La pauză scorul a fost 1-1, golul ardelenilor fiind marcat de Vali Lemnaru, în minutul 31. În partea a doua a partidei test “studenţii” au forţat şi au reuşit să puncteze de încă două ori, prin Maximilian Nicu (minutul 58), aflat la prima sa reuşită în tricoul Universităţii, şi prin Borza care a închis tabela în minutul 86.

Tot joi, golgheterul “şepcilor roşii” Valentin Lemnaru şi prelungit contractul cu “U” până în decembrie 2015. Potrivit site-ului echipei clujene, antrenorul Mihai Teja a început meciul cu Lokomotiv Sofia în formula: Niculescu- Ninu, Szilagyi, I. Rada II, Gercaliu – Lungu, Neag – Takacs, Max Nicu, Calcan – Lemnaru.

Pe parcursul partidei au mai evoluat: E. Dolha – Boboc, Popescu, Borza, L. Kovacs şi G. Ene. Ultima partidă de verificare din cantonamentul din Turcia va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în compania echipei din Serbia FK Donji Srem.

Distribuie:

Postaţi un comentariu